Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szakmai műhelyprogram falu- és tanyagondnoki szolgálatok és fenntartóik, család- és gyermekjóléti szolgálatok és a házi segítségnyújtást ellátó szolgálatok vezetői, munkatársai részére.

A MŰHELY TÉMÁI:
Közös pontok és együttműködések, kompetenciahatárok a falu- és tanyagondnoki szolgáltatás, a házi segítségnyújtás és a családsegítés között. A téma feldolgozása bevezető előadásokkal kezdődik a házi segítségnyújtásról, a családsegítésről, a falu- és tanyagondnoki szolgálatok feladatairól. Szakmai előadók: Devecser Bernadett, Tóth Zsuzsanna és Szeder-Kummer Mária szakmatámogató munkatársak
Majd a résztvevők egyeztetik a napi gyakorlatot, a tapasztalataikat, és az együttműködési területeket.

Szünet: kávé és frissítő

Aktuális: a gyermekszállítás és ételszállítás gyakorlata a falugondnoki autókkal

A hely, ahol vagyunk: Zalalövő városában 2010-ben kezdte meg működését a tanyagondnoki szolgálat azzal a céllal, hogy javítsa a külterületeken (Alsósötétmajor, Budafa, Felsősötétmajor, Kisfernekág, Pörgölin, Szücsmajor, Újmajor, Csütörtök-hegy, Nagyfernekág, Irsapuszta,) élő lakosok alapszolgáltatásokhoz való hozzáférését és az alapszükségletek kielégítését.

A tevékenységét bemutatja Pintérné Herczeg Angyalka, tanyagondnok

Számítunk részvételükre, véleményükre, javaslataikra.
Kérjük, részvételi szándékát itt jelezze április 20
-ig: https://forms.gle/Rq1xY7MGXEFiSFqRA , vagy a zalaifalvak@gmail.com e-mail címen, vagy a 0630 9971-681-es telefonszámon.

április 25, 2023 @ 2:00 du. 5:00 du.

Közös Önkormányzati Hivatal

Szabadság tér 1
Zalalövő, Zala 8999